Casting Agency

Regelmatig wordt er een beroep gedaan op het NJMT voor het verlenen van medewerking aan en het inzetten van haar talentvolle leerlingen voor tal van activiteiten. Zo hebben wij onze leerlingen al verscheidene keren ingezet bij het opnemen van commericals, editorials, internetfilms, bedrijfs- en openingsmanifestaties, televisieprogramma`s en -shows, modeshows, films en series, theaterproducties en reclamefotografie.

Onze online database bevat ruim 150 kinderen en jongeren. Door de opleiding die de kinderen bij het NJMT volgen, kennen wij de kwaliteiten van ieder kind of jongere. Wij vinden dus altijd het juiste kind voor uw productie/evenement.

NJMT Dance Company`s

De paradepaartjes van NJMT Kids Agency zijn de NJMT Junior Dance Company & de NJMT Dance Company. Zij worden intensief opgeleid, naast de reguliere opleiding, voor het deelnemen aan wedstrijden, (promotie-) optredens en evenementen. Klik op onderstaande foto`s voor meer informatie.

     

Recente opdrachten

Het NJMT heeft recent haar medewerking verleend aan:
- Commercial Batavus uitgezonden op Nickelodeon.

Opdrachten in het verleden

Het NJMT heeft in het verleden haar medewerking verleend aan onder andere:
- Nederland Muziekland
- Joop van den Ende Theaterproducties evenementen
- André van Duin Revue
- CD-opnames Paul de Leeuw
- De Telekids Theatertour
- Opening Amsterdam ArenA
- Wetenschapsquiz Junior
- Esprit Modeshow
- Sponsorloterij
- Goed Geld Gala
- Nationale Boomfeestdag
- Walibi Halloween Frightnights

Ook veel televisieprogramma`s weten onze Kids Agency te vinden. Zo hebben wij in het verleden onze medewerking verleend aan:
- Showballet Telekids (RTL4)
- Kinderen voor Kinderen (VARA)
- Mini Playbackshow (KRO)
- Soundmixshow (KRO)
- PaPaul (VARA)
- Droomshow (AVRO)
- Willem Wever (NCRV)
- De Museumbende (AVRO)
- Let`s Dance (RTL4)
- De Brugklas

Naast evenementen weten ook makers van reclames en promotiefilmpjes ons te vinden. Ook verlenen wij regelmatig onze medewerking aan voorlichtingsfilmpjes en tentoonstellingen. Zo hebben wij tieners en kinderen geleverd voor:
- Verschillende tentoonstellingen bij NEMO Amsterdam (waaronder You, Me, Electricity en Teen Facts)

Voor de opdrachtgever

Voor de opdrachtgevers verzorgen wij begeleiding van de kinderen op de set. Het NJMT neemt u veel werk uit handen, van fotovoorstel tot casting, contacten met ouders en kinderen, auditieruimtes etc.

Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek over het casten van de kinderen van het NJMT, kunt u contact opnemen met de Kids Agency:

Joanna Woud
info@njmt.nl
06-51275010

Aanmelden voor casting

AANMELDFORMULIER