Aanmelding audities Kruistocht in Spijkerbroek geopend!

Vanaf nu is het mogelijk om je aan te melden voor de audities van de familiemusical Kruistocht in Spijkerbroek.

Kruistocht in Spijkerbroek gaat in september 2018 in première en reist daarna langs alle (middel)grote theaters door het hele land met een cast van meer dan 70 kinderen!

Audities – Waar en wanneer

De audities vinden plaats op zondag 8 en zaterdag 14 april.  Iedereen vanaf 8 jaar kan zich aanmelden. De audities vinden plaats in de NJMT-studio in Zaandam.

Op basis van alle aanmeldingen wordt een schema gemaakt met de precieze indeling van de audities. Uiterlijk begin april hoor je of- en wanneer je bent uitgenodigd en wat er tijdens de audities van je wordt verwacht.

Callbacks

Naar aanleiding van de audities op 8 en 14 april wordt je mogelijk uitgenodigd om door te gaan naar de callbacks. Deze vinden plaats op zaterdag 21 april, vergeet niet om deze datum vrij te houden!

Hoe aanmelden?

Klik op onderstaande link en vul het formulier in! Vergeet niet om ook een foto/CV bij te voegen. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 1 april.

 

Let op: deze audities zijn niet voor de professionele volwassen rollen.

 

Beleef het tijdloze avontuur van Kruistocht in Spijkerbroek als familiemusical in het theater! Naar het beroemde boek van Thea Beckman, voor iedereen vanaf 7 jaar. Gepresenteerd door het Nationaal Jeugd Musical Theater, bekend van o.a. de musicals De Tovenaar van Oz, Oorlogswinter en Peter Pan: Het echte verhaal.

De vijftienjarige Dolf stapt als proefpersoon in een tijdmachine en belandt in de Middeleeuwen. Daar komt hij middenin een kinderkruistocht: achtduizend kinderen te voet op weg naar Jeruzalem. De reis is lang, zwaar en gevaarlijk, maar Dolf gebruikt zijn moderne kennis om de kinderen te helpen over hoge bergen, bij ziektes en wanneer rovende ridders aanvallen. Dan ontdekt Dolf dat het echte gevaar niet wacht achter de volgende bergtop, maar zich in de kruistocht zelf bevindt…