De Veertig Olifanten van Alice Diamond, de nieuwe NJMT theaterproductie

De Veertig Olifanten van Alice Diamond

Na Kenau, Margaret Hughes & Lagertha, komt het Nationaal Jeugd Musical Theater met een nieuwe theaterproductie; geschreven, gecomponeerd en geregisseerd door Elise Berends!

Iedereen van 18-80 mag auditie doen! Voor de auditie is het de bedoeling dat je gewoon mee komt doen in de lessen waarna we de cast gaan samenstellen.

Waar zijn we naar op zoek? Voornamelijk naar passie! We zoeken diegenen die vanuit niets durven te beginnen maar álles willen geven! Die voor de groep komen, de gemeenschap, de samenzang, het samenspel en die zin hebben om samen een schitterende voorstelling te maken. Stem en muzikaliteit zijn uiteraard een vereiste, maar meer dan dat nog grenzeloze motivatie! Ben jij dit? Schrijf je nú in.

Belangrijke informatie

Locatie: NJMT studio’s (Baarsjesweg 279, Amsterdam)
-Voor wie: gepassioneerde (jong)volwassenen
-Contributie: je betaalt €65,00 per maand. Leerlingen van het NJMT krijgen 10% korting. Leerlingen vanaf 21 betalen bovenop de contributie ook 21% btw.
-Repetities: zaterdagen van 19.00 tot 22.00
-Docent: Elise Berends
-Voorstellingsdatum: Nader te bepalen in september 2022
-Door middel van auditie-lessen zal de cast gevormd gaan worden. Het stuk zal geschreven worden op basis van de spelers en is dus tijdens de eerste periode in ontwikkeling.

Aanmelden voor de audities van ‘de Veertig Olifanten van Alice Diamond’ kan met onderstaande formulier.

We nodigen je graag uit om op zaterdag 28 augustus te starten met de lessen. Tijdens de eerste paar lessen zal de cast door middel van oefeningen gevormd worden.

  • MM slash DD slash JJJJ

  • Gegevens ouder/verzorger*


  • *Indien voor een kind onder de 18

  • Contactgegevens