Auditieoproep LEGACY Bootcamp voorjaarsvakantie

De bootcamps van het NJMT zijn inmiddels een begrip geworden. Een paar jaar geleden begon het met Spring Awakening, Matilda en De geheime tuin, en de bootcamp van het speciaal geschreven Peter Pan, het echte verhaal, heeft uiteindelijk zelfs geleid tot een nationale tour!

Het doel van zo’n bootcamp week is vooral om leerlingen kennis te laten maken met geweldige voorstellingen en verhalen, om ze zoveel mogelijk te leren in een week en om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om ook eens een hele vette hoofdrol te spelen.

In de voorjaarsvakantie, van 27 februari t/m 4 maart, staat de LEGACY Bootcamp gepland met materiaal uit de nieuwste Broadway hits. Zoals jullie van ons gewend zijn, gaan we in een paar dagen een hele productie in elkaar zetten met alles erop en eraan.

De bijdrage voor de bootcamp is € 225,-. Daarvoor wordt alles geregeld: catering voor de hele week, techniek, decor, huur voor repetitieruimte en het theater, noem maar op.

De repetities zijn in de studio in Zaandam. Je kunt daar gratis parkeren. De uitvoering van de Bootcamp is in theater De Griffioen in Amstelveen op zondag 4 maart.

De regie ligt in handen van Elise Berends en de choreografie wordt gedaan door Ashley Velduizen. Na inschrijving worden de personen geselecteerd die auditie mogen komen doen.

De audities (zang en dans) zijn op zondag 21 januariDaaruit wordt een cast van ongeveer 25-30 man gevormd. We zoeken ervaren spelers van tussen de 13 en 30 jaar!

KLIK HIER om je op te geven voor de audities! Opgeven kan tot en met woensdag 17 januari.