Peter Pan de Musical

Crowdfunding voor unieke benefietvoorstelling Peter Pan: Het echte verhaal

Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) brengt al meerdere seizoenen benefietvoorstellingen voor kinderen die door hun afkomst of thuissituatie nooit naar het theater kunnen gaan. Producties als Oorlogswinter de Musical en De Tovenaar van Oz werden door meer dan 6.200 kansarme kinderen bezocht. Nu is het de beurt aan de voorstelling Peter Pan: Het echte verhaal op 31 maart aanstaande in Schouwburg Amstelveen!

Crowdfunding-actie

Deze unieke avond wordt mogelijk gemaakt door de crowdfunding-actie van het NJMT op het culturele platform Voor de Kunst! Al meer dan 75% van het streefbedrag is binnengehaald, maar daarmee zijn we er nog niet! Doneren kan al vanaf €20, waarmee één kansarm kind de mogelijkheid krijgt de voorstelling te bezoeken en te gaan geloven in de wereld van wensen en de kracht van geluk! Tegenprestaties zijn o.a. meet & greets, zanglessen van regisseur en schrijfster Elise Berends, een tafeltennistraining van bondscoach Elena Timina of een tatoeage van de internationaal bekende tattoo-artist Hanz van der Velde van Yugen Tattoo! Doneren kan via: https://www.voordekunst.nl/projecten/5332-benefietvoorstelling-peter-pan

Samenwerking hulporganisaties

Voor de benefietvoorstelling van Peter Pan: Het echte verhaal werkt het NJMT samen met Save the Children Nederland (de grootste internationale onafhankelijke organisatie voor kinderrechten) en Humanitas! Beide organisaties helpen kinderen bij lastige situaties en investeren in hun toekomst. Peter Pan: Het echte verhaalgaat over kinderen in Nimmerland die leren te vertrouwen in hun droomwereld, zonder dat volwassenen het leven nodeloos ingewikkeld maken. Save the Children Nederland en Humanitas helpen kinderen zodat zij weer als kind kunnen leven en dromen.

Vliegt Recht Je Hart In

Meervoudig John Kraaijkamp Musical Award-winnaar Jeroen Phaff (o.a. The Lion King, The Wiz & Tarzan) speelt in deze voorstelling over vriendschap, verlangen, verantwoordelijkheid, opgroeien en volwassen zijn, de epische rol van Kapitein Haak. Hij gaat de strijd aan met Peter Pan, gespeeld door Roan Pronk (o.a. Billy Elliot de Musical Mary Poppins) en Ferron de Wit (The Sound of Music & Shrek). Samen met Wendy Darling (Wera MissetBente Kruger) vliegen ze naar Nimmerland en komen ze erachter dat wanneer je gelooft in de wereld van wensen en de kracht van geluk er geen enkele grens bestaat. Ambassadeurs van deze voorstelling zijn o.a. Martijn Krabbé en Carlo Boszhard!

Peter Pan: Het echte verhaal is tot 11 juni 2017 te zien in de grootste theaters van Nederland!