Auditie-oproep: zaterdag 14 december 2019

   …

Het rusthuis van zuster Klivia ligt onder vuur. Buurman Boordevol, ofwel, zoals de papegaai hem noemt, “de Boze buurman“, doet er namelijk alles aan om de zuster en haar inwoners het huis (dat hij zelf aan hen verhuurt!) uit te werken. Hij doet ’s nachts geen oog meer dicht: “Een rusthuis voor herrie is het!“. Zuster Klivia en haar inwoners (Jet, Job, Bobby, Bertus, de Ingenieur en Gerrit de dief) belanden in de meest absurde situaties om ervoor te zorgen dat hij zijn zin niet krijgt.

Een musical met als motto: “Doe wat je het liefst doet!“. Iets dat simpel klinkt, maar helaas voor veel volwassenen niet altijd zo simpel is. Werk, geld, problemen bla bla bla… Daarom nemen de kinderen de leiding in dit stuk en laten zien dat je met een beetje lol, fantasie en leugentjes om bestwil altijd kunt doen wat je het allerliefste doet. Zoveel mogelijk spelend, zingend en dansend door het leven gaan.

De kinderen zijn de baas!

Voor wie: kinderen en jongeren van 7 t/m 18 jaar

Auditiedag: Zaterdag 14 december 2019

Repetities: Zaterdagen van januari t/m juni 2020

Voorstellingen: Zondag 21 juni 2020 Polanentheater, Amsterdam

Deelnemersbijdrage: 2 repetitie uren per week: €55,- per maand, 3 repetitie uren €77,50 per maand. Bij het NJMT ingeschreven leerlingen 10 % korting per maand.