Indeling NJMT school

Indeling NJMT school

Twee afdelingen – drie soorten klassen

Vanaf september 2017 heeft het NJMT een nieuwe indeling. Er zijn twee afdelingen: een dansafdeling en een theaterafdeling.

Binnen de twee afdelingen zijn 3 verschillende reguliere klassen:

  • Oriëntatieklassen voor iedereen die van dansen en acteren houdt en waar plezier hebben in de lessen het belangrijkst is;
  • Doorstroomklassen voor leerlingen die op een hoger niveau met dans en/of theater bezig willen zijn en misschien willen doorstromen naar de NJMT Academieklassen; en
  • Academieklassen voor leerlingen die op het allerhoogste niveau les willen hebben en/of willen doorstromen naar vervolgopleidingen.

Specialisatielessen

Daarnaast worden er ook extra specialisatielessen aangeboden, waar iedereen zich los voor kan inschrijven. Zo kan iedereen zijn eigen vakkenpakket samenstellen. Onder andere:

Wil jij ook les op het NJMT?

Meld je nu aan voor een:

Workshops, bootcamps en producties

Het hele schooljaar zijn er veel workshops, bootcamps en kleinere producties.

Bootcamps 2017/2018

  • In de voorjaarsvakantie komt een LEGACY bootcamp waarin wordt gewerkt aan materiaal uit div. Broadway hitmusicals (o.a. Hamilton!) o.l.v. Elise Berends voor oudere leerlingen.
  • Ook komt er in een nader bekend te maken vakantie een Jungle Book bootcamp voor leerlingen tot 13 jaar o.l.v. Menno Leemhuis en diverse workshops voor oudere leerlingen.

Producties 2017/2018

Voor leerlingen van 12-16 jaar is er de productie Legally Blonde o.l.v. Menno Leemhuis en Lidwien Meeus – repetities zijn elke zaterdag van 13:00-16:00.

Voor leerlingen van 7-12 is er de productie Assepoester (Broadway versie) o.l.v. Menno Leemhuis en Lidwien Meeus – repetities zijn elke zaterdag van 11:00-13:00.

De TheaterCompany zal uiteraard ook weer met een nieuwe theaterproductie van het hoogste niveau komen.

Workshops 2017/2018

De invulling van alle workshops wordt later bekend gemaakt, maar er zitten een aantal hele bijzondere workshops bij!

Het voorlopige rooster voor komend schooljaar vind je HIER.
De inschrijving voor de bootcamps en de aanvullende lessen is geopend! Klik HIER om je in te schrijven!