Indeling NJMT school

Indeling NJMT school

Twee afdelingen – drie soorten klassen

Vanaf september 2017 heeft het NJMT een nieuwe indeling. Er zijn twee afdelingen: een dansafdeling en een theaterafdeling.

Binnen de twee afdelingen zijn 3 verschillende reguliere klassen:

  • Oriëntatieklassen voor iedereen die van dansen en acteren houdt en waar plezier hebben in de lessen het belangrijkst is;
  • Doorstroomklassen voor leerlingen die op een hoger niveau met dans en/of theater bezig willen zijn en misschien willen doorstromen naar de NJMT Academieklassen; en
  • Academieklassen voor leerlingen die op het allerhoogste niveau les willen hebben en/of willen doorstromen naar vervolgopleidingen.

Specialisatielessen

Daarnaast worden er ook extra specialisatielessen aangeboden, waar iedereen zich los voor kan inschrijven. Zo kan iedereen zijn eigen vakkenpakket samenstellen. Onder andere:

Wil jij ook les op het NJMT?

Meld je nu aan voor een:

Workshops, bootcamps en producties

Het hele schooljaar zijn er veel workshops, bootcamps en kleinere producties.

Bootcamps 2017/2018

  • In de voorjaarsvakantie komt een LEGACY bootcamp waarin wordt gewerkt aan materiaal uit div. Broadway hitmusicals (o.a. Hamilton!) o.l.v. Elise Berends voor oudere leerlingen.
  • Ook komt er in een nader bekend te maken vakantie een Jungle Book bootcamp voor leerlingen tot 13 jaar o.l.v. Menno Leemhuis en diverse workshops voor oudere leerlingen.

Producties 2017/2018

Voor leerlingen van 12-16 jaar is er de productie Legally Blonde o.l.v. Menno Leemhuis en Lidwien Meeus – repetities zijn elke zaterdag van 13:00-16:00.

Voor leerlingen van 7-12 is er de productie Assepoester (Broadway versie) o.l.v. Menno Leemhuis en Lidwien Meeus – repetities zijn elke zaterdag van 11:00-13:00.

De TheaterCompany zal uiteraard ook weer met een nieuwe theaterproductie van het hoogste niveau komen.