De Shakespeare Dagen

De Shakespeare Dagen

Van 15 t/m 18 augustus 2023 organiseert het NJMT opnieuw de Shakespeare Dagen! Gedurende deze vier dagen verdiep je je dagelijks vier uur in de bijzondere teksten van Shakespeare, onder leiding van docent Tommie Kinneging.

Tijdens de lessen zullen we ons richten op enkele iconische toneelstukken van Shakespeare, waaronder Richard III, Hamlet en Othello. Samen met Tommie Kinneging zul je werken aan verschillende scènes uit deze klassiekers. Ontwikkel je acteertechniek en werk aan tekstbehandeling en samenspelen aan de hand van de teksten die Shakespeare zo meesterlijk heeft opgeschreven.

Docent Tommie Kinneging is afgestudeerd aan de toneelschool in Arnhem, het ArtEZ. Tijdens zijn opleiding heeft hij aan teksten van Shakespeare gewerkt met onder andere Gijs scholten van Aschat. Na zijn afstuderen speelde hij in verschillende Toneelvoorstellingen van Toneelgroep Oostpool.

De Shakespeare Dagen worden afgesloten met een inspirerende presentatie, waarin je het resultaat van je inspanningen kunt tonen. Een perfecte gelegenheid om je acteervaardigheden te laten zien en je liefde voor Shakespeare te delen!

De Shakespeare Dagen zijn geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar die geïnteresseerd is in theater en de werken van Shakespeare wil verkennen.

De Shakespeare dagen vinden plaats van 15 t/m 18 augustus in onze studio op de Baarsjesweg 279 in Amsterdam. Deelname bedraagt €90,00. ( Leerlingen vanaf 21 betalen bovenop de contributie ook 21% btw.)

  • MM slash DD slash JJJJ