Sneeuwwitje de musical

Terug naar de kern

Na de succesvolle tours Alice in Wonderland de musical en Robin Hood de musical, presenteert het NJMT Sneeuwwitje de musical, terug naar de kern.

In een hartverwarmende voorstelling over liefde voor jezelf, elkaar en moeder aarde neemt het NJMT het publiek mee in een avontuurlijke en epische zoektocht naar de ware betekenis van schoonheid. Met deze verfrissende en verrassende bewerking van het klassieke sprookje gaan we terug naar de kern van het verhaal.

Ver hier vandaan, in een adembenemend wild land, groeit de prachtige pure prinses Tourmalynn op als een bijzonder meisje dat een is met de natuur. Op een dag sterft haar moeder op mysterieuze wijze, en haar vader trouwt met Alvena, een beeldschone maar kille vrouw. De nieuwe koningin heeft een magische spiegel, die haar op een dag vertelt dat Tourmalynn mooier is dan zij. Ze geeft een jageres, die van jongs af aan al Tourmalynns beste vriendin is, de opdracht de prinses te doden. Tourmalynn vlucht het magische woud in en krijgt hulp van een prins uit een naburig koninkrijk die meer weet van Alvena’s duistere geheim. Wat zoekt Alvena diep in de mijnen, en lukt het Tourmalynn om samen met haar vrienden, de prins en de mijnwerkers de boze koningin met haar allesverwoestende jaloezie te verslaan?

De audities voor deze voorstelling zijn gesloten. Je kunt je niet meer aanmelden.

Seizoen 2024-2025

Teamleden

Componist, schrijver, regisseur, artistiek leider Elise Berends
Choreograaf Ashley Veldhuyzen
Uitvoerend Producenten Soof den Boer en Rosalie Eppink
Regie-assistent en staging Soof den Boer
Productie-assistent Max Vessies

Foto posterbeeld: Marije Slingerland

Artwork: Marc Bos

Teaser: I-Mor

Wilt u deze voorstelling boeken?

Neem contact op met ProActs

Volg je ons ook op instagram? @Sneeuwwitjedemusical