Sneeuwwitje de musical

Je binnenkant bepaalt wie je bent

Na de succesvolle tours Alice in Wonderland de musical en Robin Hood de musical, presenteert het NJMT Sneeuwwitje de musical.

Een verfrissende en verrassende bewerking van het klassieke sprookje. Want waarom moet het mooiste, puurste en eerlijkste meisje eigenlijk zo wit als sneeuw zijn? Gaat Sneeuwwitje er niet juist over hoe gevaarlijk het is om obsessief bezig te zijn met uiterlijk en dat de waarde van wie je bent als mens eigenlijk van binnen zit?

Wat zou een Sneeuwwitje zijn van deze tijd? Zou zij spontaan beginnen op te ruimen en te koken zodra ze een huis binnenkomt? Zou ze een kus accepteren van een man die ze nauwelijks kent en zonder toestemming?

Prachtige kostuums, ijzersterke zang en grootse ensemble nummers afgewisseld met intieme scenes zorgen ervoor dat het publiek met een grote glimlach de zaal verlaat én met de vraag of we onszelf niet onnodig ongelukkig maken met onze obsessie voor wat de maatschappij ons inprent over schoonheid.

Je binnenkant bepaalt wie je bent.

Wilt u deze voorstelling boeken? Neem contact op met ProActs

Wij zijn nog op zoek naar nieuw talent. Wil jij meespelen in onze nieuwe theatertour of in één van onze andere producties?

Seizoen 2024-2025

Creatives

Script/muziek/regie Elise Berends
Producent NJMT
Productieleider Claudia van der Werf
Boekingsbureau ProActs

Foto posterbeeld: Marije Slingerland

Artwork: Marc Bos

Teaser: I-Mor