Pers & Media

Pers & Media

Het NJMT komt regelmatig in het nieuws. Zowel onze school als onze (inter)nationaal tourende producties genieten veel media-aandacht.

Nationale tour

Voor onze Nationale Tour kunnen pers en media contact opnemen met:

Claudia van der Werf

E: claudia@stagecenter.nl

Beeld- en promotiemateriaal NJMT

Voor beeld- en promotiemateriaal over het NJMT en/of onze producties kunt u mail sturen naar: pers@njmt.nl

Bij gebruik van het materiaal dient te allen tijde de naam van de fotograaf te worden vermeld. Duplicatie en commercieel gebruik zonder toestemming is niet toegestaan.

Logo NJMT: Download hier het NJMT-logo.png

Over NJMT

Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) richt zich op het opleiden van kinderen van 4 tot 23 jaar in dans, drama en zang en het produceren van theatervoorstellingen (musicals) voor en door kinderen. De voorstellingen van NJMT zijn te zien in de grootste theaters in het hele land. Het NJMT neemt hiermee een bijzondere plaats in binnen de theaterwereld. De opleiding van het NJMT is dé kweekvijver voor jong theater- en musicaltalent.

Het NJMT verzorgt een professionele dans-, zang- en acteeropleiding. Een team van vakdocenten in muziek, ballet en toneel verzorgt de afzonderlijke lessen en trainingen. Bij NJMT kunnen lessen gevolgd worden in Show/musicalballet, Tapdans, Klassiek ballet, Spitzen, Drama/spellessen, Zang/stemvorming en kan worden deelgenomen de nieuwe en/of de lopende musical.

Perslijst

Wilt u als organisatie/freelancer op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen of bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Geef u dan nu op voor onze perslijst!

Mail onderstaande gegevens naar: pers@njmt.nl
– Naam
– Organisatie
– Emailadres
– Postadres
– Freelance (ja/nee)
– Type media (print/online)

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op via: