Kruistocht in Spijkerbroek

De musical naar het beroemde boek van Thea Beckman

Beleef het tijdloze avontuur van Kruistocht in Spijkerbroek als familiemusical in het theater! Naar het beroemde boek van Thea Beckman, voor iedereen vanaf 7 jaar. Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, bekend van o.a. de musicals De Tovenaar van Oz, Oorlogswinter en Peter Pan: Het echte verhaal.

De vijftienjarige Dolf stapt als proefpersoon in een tijdmachine en belandt in de Middeleeuwen. Daar komt hij middenin een kinderkruistocht: achtduizend kinderen te voet op weg naar Jeruzalem. De reis is lang, zwaar en gevaarlijk, maar Dolf gebruikt zijn moderne kennis om de kinderen te helpen over hoge bergen, bij ziektes en wanneer rovende ridders aanvallen. Dan ontdekt Dolf dat het echte gevaar niet wacht achter de volgende bergtop, maar zich in de kruistocht zelf bevindt…

De musical Kruistocht in Spijkerbroek gaat in première in september 2018.

Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer informatie!

Audities

Meld je nu aan voor de audities van de musical Kruistocht in Spijkerbroek!

De audities vinden plaats op zondag 8 en zaterdag 14 april.  Iedereen vanaf 8 jaar kan zich aanmelden. De audities vinden plaats in de NJMT-studio in Zaandam.

Op basis van alle aanmeldingen wordt een schema gemaakt met de precieze indeling van de audities. Uiterlijk begin april hoor je of- en wanneer je bent uitgenodigd en wat er tijdens de audities van je wordt verwacht.

Callbacks

Naar aanleiding van de audities op 8 en 14 april wordt je mogelijk uitgenodigd om door te gaan naar de callbacks. Deze vinden plaats op zaterdag 21 april, vergeet niet om deze datum vrij te houden!

Hoe aanmelden?

Klik op onderstaande link en vul het formulier in! Vergeet niet om ook een foto/CV bij te voegen. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 1 april.

Seizoen 2018-2019