Audities Shrek de musical!

Auditie: Zaterdag 20 oktober in de NJMT-studio Baarsjesweg 279 in Amsterdam

Het Nationaal Jeugd Musical Theater zoekt enthousiaste en talentvolle spelers (m/v) voor de aankomende Theaterklas Productie: Shrek de musical jr. ! Voor deze productie zoeken we kinderen en tieners van 6 t/m 18 jaar. Naast de bekende hoofdrollen als Shrek, Prinses Fiona, Donkey, Lord Farquaad kent deze productie vele leuke bijrollen en een ensemble vol sprookjesfiguren. 
De repetitieperiode is van zaterdag 27 oktober t/m zaterdag 2 juni en de voorstellingen zijn zaterdag 2 juni 2019 in Schouwburg de Meerse in Hoofdorp. 

“Er was eens een kleine groene Oger genaamd Shrek..”

Zo begint het verhaal van een onwaarschijnlijke held die aan een levens veranderende reis begint samen met een bijdehante ezel en een pittige prinses die zich verzet tegen haar eigen redding. 
Het NJMT brengt de geliefde personages uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een voorstelling waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt. Het reusachtig groene wezen Shrek krijgt namelijk van de ene op de andere dag alle bekende sprookjesfiguren, ongewild en permanent, op bezoek in zijn moeras. Een verhaal vol humor, vooroordelen, vriendschap en liefde.